De lokale Natuurpunt-afdeling voor 's Gravenwezel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Borsbeek, Borgerhout, Deurne en Wijnegem.

Ledendag Kern Schilde

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

De ledenvergadering van kern Schilde gaat door op 17 september van 14u tot 18u. We heten jullie welkom in Sint Willebrordus, de nieuwe stek van kern Schilde, gelegen in de Sint Willebrorduslaan 29 te Schilde.

Na een kort jaaroverzicht met koffie en gebak verkennen we vanaf 14u30 de Natuurpuntgebieden rond de Antitankgracht. Na ongeveer 2 uur zijn we terug aan het vertrekpunt. Je kan er dan tegen democratische prijzen de dag afronden met een drankje. Het einde van de activiteit is voorzien om 18u.

Stevig wandelschoeisel en kledij aangepast aan de weer zijn aanbevolen!

Om te weten hoeveel koppen koffie we moeten voorzien, vragen we je vriendelijk om op voorhand in te schrijven door een e-mail te sturen naar patrick.brusselairs@telenet.be met vermelding van je naam en het aantal personen. Om praktische redenen sluiten we de inschrijving af op 13 september.

Omdat er weinig parkeerplaats is, doen we een warme oproep om per fiets of te voet te komen. Geraak je er enkel met de wagen, zorg dan dat je dit meldt in je mail. Op die manier kunnen we inschatten of er plaats genoeg zal zijn of niet. Bij onvoldoende plaats moet je uitwijken naar de parking van Schilde strand die zich opeen wandelafstand van 15 minuten van het lokaal bevindt. Is de eigen parking volzet dan zullen we je dit onmiddellijk melden.