De lokale Natuurpunt-afdeling voor 's Gravenwezel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Borsbeek, Borgerhout, Deurne en Wijnegem.

Ledenvergadering

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Alle leden van de afdeling Natuurpunt Schijnbeemden zijn van harte uitgenodigd op de jaarlijkse ledenvergadering in het CC ’t Gasthuis te Wijnegem.

De achteruitkijkspiegel geeft ons een scherpe blik op 2019 en doorheen de voorruit bekijken we het te volgen spoor van 2020. We hebben nieuws over onze activiteiten en over de werking in de kernen en werkgroepen. Ook hebben we belangrijk nieuws over aankopen van nieuwe natuurgebieden die dankzij de steun van veel donateurs afgerond zijn en over aankopen die gepland zijn.

Van Bram Van Ballaer leren we veel over de meestal verborgen levenswijze van de bever maar met sporen als reuzenpotloden. De bever als nieuwkomer in de natuurgebieden in en rond de Schijnvallei is hiermee virtueel te gast op de ledenvergadering.

Ten slotte ronden we af meteen receptie voor alle aanwezigen.

Praktisch

Vanaf 19.30uur ben je welkom in de schuur van ’t Gasthuis in Wijnegem (deze zaal bevindt zich in het gebouw in de tuin). Om 20 uur stipt starten we met de ledenvergadering.

Voor ons is het handig als je vooraf een mail stuurt of tijdens de kantooruren van het secretariaat van Natuurpunt Schijnvallei vzw in Wijnegem belt op het nummer 03 354 55 06 om je aanwezigheid en het aantal personen te melden.